**En aquest episodi de “Cana me cana” trobem un viatge que va des d’un somni surrealista amb la lluna i la síndria fins a una immersió en el món del titella:
Somni inicial: una anècdota còmica on el locutor demana un tall de síndria a la lluna i viu un breu moment de màgia on la síndria apareix i desapareix.
Lectura teatralitzada: es llegeix un fragment del capítol 17 de Les aventures de Pinocho de Carlo Collodi amb Pinocchio rebutjant la medicina, l’arribada dels conills de la Mort i el creixement del seu nas.
Presentació de la convidada: s’introdueix l’Úrsula, titellaire del col·lectiu Tarambana, per parlar de la Fira de Titelles de Lleida.
Música i difusió: escoltem una versió occitana de “Joan Petit quan balla” pels Titiriteros de Binéfar.
Entrevista a Úrsula: visió general de la fira, tipus d’espectacles, festes majors i reciclatge professional.
Entrevista a Paco Paricio: conversa amb un dels caps dels Titiriteros de Binéfar sobre l’espectacle Cómicos de la Legua, interculturalitat i teatre ideològic.
Conversa amb Tarambana: Úrsula i el Marc expliquen el seu treball amb titelles de guà, titelles de fil i el nou espectacle Contes a l’Ombra.
Cloenda: comiat i convidada d’un futur monogràfic sobre titelles.
El locutor relata un somni fugitiu en què contempla la lluna, Venus i Júpiter, demana un tall de síndria i, durant uns instants, el té a les mans abans que tot desaparegui.
S’ofereix una lectura dramatitzada d’un fragment on la Fada dóna a Pinocchio un medicament amarg i arriben quatre conills de la Mort, seguit d’un breu parèntesi del locutor resumint el capítol 17.
Úrsula descriu els diferents tipus d’espectacles (intesos, familiars, de plaça) i com la fira serveix tant per al públic general com per al reciclatge professional.
Paco Paricio parla de l’espectacle *Cómicos de la Legua*, el seu treball d’actoratge, la barreja de cultures gitanes i "païos" i la funció social del teatre ideològic.
Els membres de Tarambana comenten la diferència entre titelles de guà i de fil, expliquen el seu espectacle *Contes a l’Ombra* i la creació col·lectiva de continguts.