Resuming podcast
2003-06-20 RESTAURANT MARRAKECH
02/02/2012

2003-06-20 RESTAURANT MARRAKECH

Arxiu/ARXIU 2003/ENTREVISTES 2003/

AI

El programa descobreix el nou restaurant Marrakech, obert fa dos mesos al número 3 del carrer Cavallers de Tarragona, el primer establiment de cuina àrab de la ciutat. Mohamed Agrandi, propietari i promotor, explica la seva experiència instal·lant-se en una zona antiga, ofereix plats típics marroquins com cuscús, tajín, kebab i pastes àrabs, i detalla l’horari (de 9:30 a 16:30 i de 18:30 a 23:00), el menú econòmic de migdia (6,50 €) i la necessitat de reserves per telèfon. També avança plans de servei de tarda amb te i pastes, i l’ús de productes importats per mantenir l’autenticitat.

Marcadors

Introducció i presentació
Compartir

El locutor explica la secció setmanal dedicada a establiments poc habituals i presenta el restaurant Marrakech, primer de cuina àrab a Tarragona, amb el seu propietari Mohamed Agrandi.

Oferta gastronòmica i especialitats
Compartir

Mohamed detalla els plats que serveixen: cuscús amb diferents guisats, tajín, kebab, ensalades àrabs, pastes al forn i postres típiques, així com l’opció de picant i el menú de migdia a 6,50 €.

Local, horaris i servei
Compartir

Descripció del local (set taules per a 25 persones), horari amb pausa a la tarda, i la importació de productes com olives, sèmola i espècies per garantir l’autenticitat.

Plans futurs i contacte
Compartir

Plans d’ampliar l’oferta amb servei de te i pastes al vespre, informació de reserves via telèfon i agraïments finals del locutor i Mohamed.