Resuming podcast
2003-11-25 ENTR. LLETRES ARCS
05/05/2017

2003-11-25 ENTR. LLETRES ARCS

Arxiu/ARXIU 2003/JA TARDES 2003/

AI

Entrevista amb Daniel Eixalà, responsable del restaurant Els Arcs de Tarragona, dins el programa “Lletres a Taula”. Durant la conversa es presenta el local amb arcs medievals i pedra vista, obert de dimarts a dissabte per dinar i sopar, i es descriu la seva cuina d’autor basada en receptes tradicionals evolucionades, amb especial atenció a productes de temporada (bolets, carxofes). Es destaquen plats estrella com les galtes arconfitades amb tòfona i l’ànec amb fruites nadalenques. També s’explica el menú literari de tardor: dos aperitius inspirats en poemes (“ceba lluminosa” amb foie i carpaccio de bacallà amb mel) i un postre homentatge a Miquel Martí i Pol (escuma de crema catalana amb gelat de canyella). Finalment, Daniel parla de la seva formació contínua, futurs projectes, i la seva altra faceta creativa com a pintor.