Resuming podcast
2004-10-29 LEMAN-PANELLETS
05/05/2017

2004-10-29 LEMAN-PANELLETS

Arxiu/ARXIU 2004/JA TARDES 2004/

AI

En aquesta conversa amb Àngela, responsable de la pastisseria Leman, es presenta la tradició de la producció de panellets per la castanyada i Sant Joan. Es parla de la clientela fixa que repeteix any rere any, dels ingredients i de les varietats més clàssiques (coco, cafè, llimona, ossos de sang) i, especialment, del panellet de pinyó com a estrella. També es detalla el funcionament d’un petit concurs on es regala una safata variada i es recorda l’horari d’atenció contínua del restaurant-cafeteria (de 8 h a 1 h), ubicat a Rambla Nova, 27.

Marcadors

Presentació i clientela fixa
Compartir

Introducció amb salutacions i menció de la clientela fidel que retorna cada any al Leman sense dificultats.

Tradicions de Sant Joan i panellets
Compartir

Revisió de les tradicions pastisseres: coques de Sant Joan i varietats de panellets clàssics, amb toc artesanal.

Varietats i preferències
Compartir

Descripció de sabors (coco, cafè, llimona, ossos de sang) i enquestes interness a clients; el panellet de pinyó resulta el més popular.

Concurs i safata de regal
Compartir

Explicació del concurs: sorteig d’una safata variada de panellets, recollida per la guanyadora, i consells d’horari per evitar aglomeracions.

Tancament i ubicació
Compartir

Detall de l’horari continuat del restaurant-cafeteria Leman (8 h–1 h) i l’adreça física a Rambla Nova, 27.

Darrers podcast