Resuming podcast
2004-04-07 ENTR. PASTISSERIA CONDE
05/05/2017

2004-04-07 ENTR. PASTISSERIA CONDE

Arxiu/ARXIU 2004/JA TARDES 2004/

AI

Entrevista amb Josep González Vidal, propietari de la Pastisseria Conde de Tarragona, que ens explica la llarga trajectòria de la seva casa (35 anys), les variants tradicionals i contemporànies de la mona de Pasqua (biscuit, tarta, yema, crema cremada, mantega, xocolata...), les figures artesanes (Nemo, Dori, Xinxan, etc.) fetes amb motlles propis, el procés d’elaboració i les comandes a mida, les mides disponibles, el funcionament de la botiga durant la Setmana Santa i el sorteig d’una mona entre els oients.

Marcadors

Anunci i presentació
Compartir

Anunci de Pastisseria Conde, informació de contacte i presentació de l’entrevistat, Josep González Vidal.

Història i tradició
Compartir

Repàs als 35 anys de trajectòria de la pastisseria i la seva implicació amb les celebracions de Pasqua.

Variants de la mona
Compartir

Detall dels tipus de mona: biscuit vs tarta (amb o sense ametlla), yema, crema cremada, mantega, xocolata i possibilitats de personalització.

Figures de xocolata
Compartir

Explicació de la fabricació de motlles, figures decoratives (Nemo, Dori, Xinxan, etc.), ús de xocolata 100% cacau i colorants comestibles.

Processos i comandes
Compartir

Gestió de comandes a mida, mides des de 250 g fins a 6 kg, planificació de producció i conservació fins al Dilluns de Pasqua.

Horaris i rutina de Setmana Santa
Compartir

Horari intens durant Divendres Sant, Dissabte, Diumenge i Dilluns de Pasqua, i anècdotes sobre la vida al obrador.

Sorteig i cloenda
Compartir

Desenvolupament del sorteig d’una mona entre els oients, agraïments finals i recordatori de l’adreça i horari de la pastisseria.

Darrers podcast