Projecte digital: Francesc Lledó i l’equip del Quim Quima parlen del llançament de videoreceptes a Facebook, Twitter i YouTube.
Base de maionesa: Principis d’emulsió, proporcions (llet i oli o ou i oli), recuperació de maionesa tallada i recomanacions sanitàries.
Salsa tàrtara: Ingredients (cogombres, tàperes, olives, ceba, opcionalment all), preparació pas a pas, variants i consells de conservació.
Salsa brava: Recepta tradicional amb pebrots vermells fregits i maionesa amb ou, i versió de Quim amb forn i avellanes; tocs de pebre vermell dolç i picant.
Salsa rosa: Base americana de caps de marisc (gambes, cranc), reducció amb tomàquet i whisky/brandi, barreja amb maionesa per a còctel de gambes.
Aquest resum breu ofereix una visió global de les receptes i tècniques explicades al programa.
Ingredients (cogombres, tàperes, olives, ceba, all), mètode de tallat, barreja amb maionesa, variants d’ús (peix, canapès, tàrtar) i temps de conservació.
Recepta tradicional amb pebrots vermells fregits i maionesa amb ou, versió al forn i amb avellanes de Quim, condiments de pebre dolç i picant, recomanacions de preparació.
Elaboració de la base americana amb caps de marisc (gambes, cranc), reducció amb tomàquet i flambejat amb whisky, barreja amb maionesa i usos per a còctel de gambes.