Resuming podcast
CUINA 2012-12-20
11/07/2013

CUINA 2012-12-20

Arxiu/ARXIU 2012/MATI DE T.R. 2012/

AI

Resum

  • Menús de Festa: Presentació dels menús especials de Nochebuena, Nadal i Sant Esteve al restaurant (preus, reserves i horaris).
  • Canelons Festius: Recepta de canelons tradicionals de carn i variants de marisc, amb alternatives a la beixamel (cremes de bolets, carabassa, espinacs) i opció de tomàquet gratinat.
  • Peix i Marisc: Consells per triar peix local fresc i encarregar marisc per Nadal mantenint qualitat i preu ajustat.
  • Cassola de Peix Confitat: Tècnica de confitat amb suquet, sofregit amb ceba, carxofes i ous durs.
  • Sarsuela de Nadal: Elaboració pas a pas amb picada, brandy o birranci, varietat de marisc i peix, i confitat final.
  • Marisc al Forn: Recepta senzilla d’escamarlans, gambes i llangustins al forn amb farigola i gratinat ràpid.

Marcadors

Menús festius i reserves de Nadal
Compartir

Presentació dels menús de festa per Nochebuena, Nadal i Sant Esteve, amb preus ajustats, opcions de carta i informació de reserves.

Receptes de canelons festius
Compartir

Discussió sobre canelons tradicionals de carn i variants de marisc, i alternatives a la beixamel amb cremes de bolets, carabassa, espinacs i tomàquet gratinat.

Selecció i compra de peix i marisc
Compartir

Consells per triar peix local fresc per Nadal, adaptar receptes segons disponibilitat i encarregar marisc d’última hora.

Cassola de peix confitat amb carxofes
Compartir

Elaboració d’una cassola de peix confitat amb tècnica de confitat, sofregit de ceba, incorporació de carxofes i ous durs.

Sarsuela de Nadal
Compartir

Pas a pas de la sarsuela de Nadal amb varietat de marisc (escamarlans, gambes, sèpia) i peix en una salsa amb picada i reducció de licor.

Marisc al forn gratinat amb farigola
Compartir

Recepta fàcil i neta d’escamarlans, gambes i llangustins al forn amb farigola, sal, pebre i un cop de gratinador ràpid.