Resum:
Arribada i salutació d'Adolfo, propietari de Pinxo Panxo, al programa.
Debat sobre la necessitat d'adaptar-se als horaris del cine i als moviments de l'audiència.
Explicació del menú cinema i com es promou el consum i l'audiència mitjançant preus especials.
Enfocament en l'atenció impol·luta, la qualitat dels productes i el preu ajustat per fidelitzar clients.
L'estratègia de retallar intermediaris per oferir preus justos i suport al sector primari.
Activitats lúdiques perquè els nens estiguin tranquils i els pares gaudeixin del sopar.
Recolzament en l'elaboració 100% fresca i al moment sense ingredients precuinats.
Descripció del procés de trituració del maíz per fer patates ondulades casolanes úniques.
Explicació del refrany típic de Reus que dona nom al restaurant i la seva imatge.
Canvi de mentalitat i superació de la mala imatge inicial amb esforç i sacrifici.
Prioritat de continuar oberts i sostenibles ajustant preus i reduint beneficis durant la crisi.
Concurs on Amadeo Pujol guanya una cena per a dos i entrades de cinema, tancament amb invitació al restaurant.
No results found for ""