Resuming podcast
2013-12-13 PINCHO PANTXO
31/01/2018

2013-12-13 PINCHO PANTXO

Arxiu/ARXIU 2013/JA TARDES 2013/

AI

Resum:

  • El propietari Adolfo descriu la col·laboració amb els cinemes per ajustar horaris i promocions de menú cinema.
  • Filosofia de servei al client: qualitat, preu just i atenció impol·luta, tractant cada client com el primer.
  • Optimització de la cadena de subministrament i suport al producte local.
  • Innovacions en el restaurant: patates de maíz casolanes, entreteniment infantil i elaboracions al moment sense precuit.
  • Reflexió sobre mantenir el negoci obert amb preus ajustats fins a la superació de la crisi.
  • Concurs final amb sopar per a dos i entrades de cinema.

Marcadors

Presentació del convidat i context
Compartir

Arribada i salutació d'Adolfo, propietari de Pinxo Panxo, al programa.

Horaris i sincronització amb les sessions de cinema
Compartir

Debat sobre la necessitat d'adaptar-se als horaris del cine i als moviments de l'audiència.

Supame Cinema: col·laboració i promocions
Compartir

Explicació del menú cinema i com es promou el consum i l'audiència mitjançant preus especials.

Filosofia de servei, qualitat i preu
Compartir

Enfocament en l'atenció impol·luta, la qualitat dels productes i el preu ajustat per fidelitzar clients.

Cadena de subministrament eficient i producte local
Compartir

L'estratègia de retallar intermediaris per oferir preus justos i suport al sector primari.

Entreteniment infantil i experiència familiar
Compartir

Activitats lúdiques perquè els nens estiguin tranquils i els pares gaudeixin del sopar.

Cuinar al moment vs. comida ràpida
Compartir

Recolzament en l'elaboració 100% fresca i al moment sense ingredients precuinats.

Patates de maíz: elaboració i singularitat
Compartir

Descripció del procés de trituració del maíz per fer patates ondulades casolanes úniques.

Origen i significat del nom Pinxo Pancho
Compartir

Explicació del refrany típic de Reus que dona nom al restaurant i la seva imatge.

Evolució i millora de la reputació
Compartir

Canvi de mentalitat i superació de la mala imatge inicial amb esforç i sacrifici.

Manteniment del negoci obert davant la crisi
Compartir

Prioritat de continuar oberts i sostenibles ajustant preus i reduint beneficis durant la crisi.

Concurs i tancament del programa
Compartir

Concurs on Amadeo Pujol guanya una cena per a dos i entrades de cinema, tancament amb invitació al restaurant.

Darrers podcast