Resuming podcast
CUINA 2013-02-28
17/07/2013

CUINA 2013-02-28

Arxiu/ARXIU 2013/MATI DE T.R. 2013/

AI

En aquest programa, el Francesc Lledó presenta dues grans elaboracions: una crema de galeres i diverses propostes amb calçots. Primer s’explica com preparar una base tipus americana amb galeres petites saltejades, flambejades amb brandy, bullides amb sofregit de ceba i tomàquet, i finalment espessides amb arròs per obtenir una crema fina. A continuació, es passen les receptes amb calçots: des de la cocció senzilla al forn fins a plats més elaborats com patates al caliu amb calçots escalibats, cremes i marmelades de calçots, quixinhos, truites, escàlops, conserves de pèsols confitats o sardines, i variants de calçotada amb calçots petits descartats. També es fa una breu menció a les activitats Family Week i al menú de Quim Quima.

Marcadors

Presentació i Family Week
Compartir

Introducció a les activitats Family Week a Tarragona i breu menció al menú col·laboratiu del restaurant.

Recepta de crema de galeres
Compartir

Explicació pas a pas de com extreure el sabor de les galeres, preparar la base americà, bullir amb sofregit i espessir amb arròs per obtenir una crema fina.

Receptes amb calçots
Compartir

Diverses propostes per aprofitar calçots: al forn, amb patates al caliu, cremes, marmelada, quixins, truites, conserves de pèsols confitats i adaptacions d’escàlops i sardines.