Moha Quach es va criar a Nador, on va aprendre a valorar la natura i la senzillesa, va arribar a Tarragona als 12 anys. Es va formar a l’Escola d’Hoteleria de Cambrils i, amb molt d’esforç, va forjar una carrera culinària marcada per la curiositat i el respecte pels orígens. Va viatjar a ciutats com Lió, Madrid i Barcelona, i finalment va obrir el seu propi restaurant, El Terrat.
La seva cuina combina la tradició marroquina, la cuina romana de fa 2000 anys i els productes locals com la gamba vermella de Tarragona. Parla amb estima dels seus proveïdors i manté un esperit humil i generós, com quan amb el seu primer sou va comprar unes sabates de futbol al seu germà petit, que avui també l'ha acompanyat per sorpresa seva al programa.
Recentment, ha estat guardonat amb el Premi Revelació dels Premis Nacionals de Gastronomia 2025, i molts auguren que aviat rebrà la primera estrella Michelin per Tarragona.
Ell, el Moha, ha vingut a parlar només d'aquest reconeixement, però sense ell saber-ho, ha aparegut al programa per sorpresa un gran amic, Ramon Martí, del restaurant El Llagut, i el seu germà petit, Mousa Quauch El Yahyaoui, que encara recorda quan amb el seu primer sou li va comprar unes sabates de futbol. També ha intervingut,sense ell saber-ho, la seva sommelier, Núria Vidal.