Avui tenim un convidat que endolceix la vida de Tarragona una mica més cada dia. És pastisser, és emprenedor, i té una passió que fa pujar les pulsacions… i no només per la nata muntada: parlem de muntanyes russes! Ell és el Marc Garcia, ànima de la pastisseria Velvet, un espai on la qualitat i el bon gust no són un luxe, sinó una norma. Amant de la bona gastronomia i de les bones companyies, en Marc creu fermament en el respecte, en l’educació i en el poder d’ajudar-se els uns als altres per fer d’aquest món un lloc millor — i més dolç, si pot ser. Quan no és entre forn, xocolata i crema cremada, en Marc el trobareu pujat a alguna atracció amb loopings, fent cua per la novetat d’un parc temàtic o buscant la millor relació qualitat-preu fins i tot a l’hora d’entrar a Disneyland. Ah, i si algun dia el veieu emocionat davant d’una corba perillosa… tranquils! No és que s’hagi perdut, és que potser està afegint una nova muntanya russa a la seva col·lecció personal!